In een tijd waarin de wereld in onzekerheid verkeerde, keerde ik naar binnen.

Uitkijkend over het water zat ik in stilte.
Aan het eind van mijn zicht een stralende Zon…

Een warme gloed sloeg zich als een deken om mij heen. Een deken dat kalmte en berusting gaf

Een gevoel dat zich ver voorbij mijn huid openbaarde en reikte tot diep in mijn ziel. Met mijn ogen gericht op de Zon zoals wij haar allemaal kennen, voelde ik mijn Zon oplichten. Zo kwam het antwoord op een vraag die mij al mijn hele leven bezighield. ‘Er is toch méér in het leven dan de rat race waarin wij allemaal lijken zitten?’

Mijn Zon, mijn vuur, mijn inner light, mijn kracht. Vanuit mijn diepste verlangens vormden ze mijn Visie.

De woorden leken als vanzelf tot mij te komen: je hebt de vrijheid om je droomleven te creëren. Een heldere Visie. Mijn unieke, energetische vibratie waar vanuit ik ten volste mag leven.

Leven, leren en inspireren

Sinds ik mijn Visie het vertrouwen heb gegeven dat zij verdient, zijn alle afleidingen als sneeuw voor de Zon verdwenen. Een heldere kern waarnaar ik altijd kan terugkeren voor guidance en steun. Een kern waaruit Concept Sunshine is ontstaan.

Concept Sunshine heeft mij geholpen mijn droomleven te creëren.
En dat is ook wat ik voor jou wil.

De gedachte “er is toch meer in dit leven?!” vormde twee verlangens: een eigen bedrijf en reizen.

Na mijn studie viel ik in een zwart gat. Grote levensvragen zoals ‘wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?’ hielden mij bezig.

Ik wist niet goed welke richting ik op wilde, maar één ding wist ik wel: ik word later niet die persoon die zegt dat ze ergens ingerold is.

In 2019 durfde ik eindelijk keuzes te maken die mij hielpen bij het waarmaken van mijn dromen. Samen met mijn vriend besloot ik om ons appartement in Den Haag op te zeggen en bij mijn schoonouders te gaan wonen. Zo konden we sparen voor een wereldreis.

Toen de Coronacrisis in 2020 heel de wereld in z’n greep had, werd mij tijdens het thuiswerken duidelijk: hey, wacht eens even… als ik hier in de tuin kan werken, dan kan ik dat straks ook op Bali!

De puzzelstukjes vielen allemaal op z’n plek. In het jaar dat de wereldreis werd uitgesteld, maakte ik een bijzondere spirituele groei door. Ik was vastbesloten om mijn talenten – die ik toen nog voor grote corporates inzette – voor het starten van mijn eigen bedrijf te gebruiken.

Het was tijd om naar mijn verlangen te luisteren en mijn dromen waar te maken.

Ondertussen reis ik de wereld over en heb ik een

bedrijf gecreëerd dat een verlengstuk is van wie ik ben.

Ik geloof dat iedereen een passie heeft die van betekenis is voor een ander en met die betekenis breng je waarde.

daarin ligt jouw mogelijkheid om een business te creëren die je helpt om jouw droomleven waar te maken.

Daar ligt de sleutel om een merk te creëren dat je helpt om nog dichter bij je authentieke zelf te komen. Om op een dieper niveau connectie te maken met mensen waar je graag mee samenwerkt. Zo heb je echt het gevoel dat je van betekenis kunt zijn én ben je dit ook.

Dankzij Concept Sunshine mag ik dit nu iedere dag ervaren. In plaats van marketingstrategieën bedenken voor grote corporates die weinig goeds bijdragen aan de wereld, mag ik nu werken voor de meest bijzondere, vrouwelijke Soulpreneurs. Stuk voor stuk hebben zij een mooie kijk op het leven. Een kijk die zij willen uitdragen.

Ik geloof dat de dingen in je leven en in je bedrijf moeiteloos voor je mogen gaan. Wanneer jij volledig durft te gaan staan voor wie je bent en dat ook uitdraagt met een uitstraling in lijn met jouw Innerlijk Licht… dat is magisch.

LISA JANE

Laat je inspireren door mijn Visie op het leven, inzichten, gedachten en levenslessen.

E

i'm all about...

Het Universum & energieen
Zon, zee en strand
Vertellen over Human Design
Meditaties van Headspace
Vinyasa yoga classes
Filosoferen over het leven
E

i'm not about...

Small talk
Met honger op zoek naar eten (hangry alert!)
Negatief praten
Doen wat iedereen doet
In beperkingen denken
Lange, donkere dagen