ONTDEK JOUW HUMAN DESIGN

Het begint allemaal met een sterke fundering in jezelf.

Vanuit die basis kun je zijn wie je werkelijk bent en het droomleven creëren dat je voor ogen hebt.

Wat als ik je vertel dat er een roadmap bestaat die precies laat zien hoe je dingen kunt waarmaken in het leven?

Wat als ik je vertel dat er een blueprint is die weergeeft hoe jouw energie het beste voor je werkt? We laten los van de waarheid ‘’als je maar hard genoeg werkt, dan bereik je wat je wilt’’ en we shiften naar de waarheid ‘’als je in flow leeft, dan komen dingen makkelijker naar je toe’’. Ben je er klaar voor om te ontdekken hoe je jouw energie voor je kan laten werken, zodat alles moeiteloos voor je stroomt?

Dan neem ik je graag mee in de wereld van Human Design.

Human Design gaat over loslaten wat je ooit is aangeleerd, maar eigenlijk helemaal niet voor je werkt.

 

Wat mag jij loslaten? Wat mag jij anders doen? Waar ben jij aan het forceren? Niet alles werkt hetzelfde voor iedereen. Ieder mens, en dus iedere energie, is uniek.

Veel te vaak proberen we hetzelfde trucje te doen wat de ander doet. Want zij is toch succesvol?

  • Die ene strategie die zo goed werkt bij de onderneemster waar je tegenop kijkt, maar voor irritatie zorgt bij jou…
  • Of de lancering die zo soepel hoort te verlopen volgens je business coach, maar waar jij helemaal op leegloopt…
  • Of de juiste klanten willen aantrekken, graag gezien willen worden, maar het enige wat je voelt is dat groene monster: ‘’waarom zij wel en ik niet?’’
  • Het goed willen doen en echt authentiek willen zijn, maar je eindigt steeds weer in een situatie van weerstand waarin je je ongeïnspireerd voelt…

Deze signalen zijn er niet voor niets. Ze zijn er om je te laten zien dat je iets aan doen bent wat niet voor jou werkt. Dat komt omdat jouw energie anders werkt dan de persoon waar je naar kijkt of waarvan je leert.

Jouw unieke Human Design chart is de fundering. Je bent in dit leven op aarde gekomen op een specifiek hoger doel te vervullen. Je hebt je eigen krachten en gaven, die moeiteloos voor je werken, alleen moet je wel weten wat dat is om er gebruik van te kunnen maken.

Stel je eens voor dat. . .

  • …je begrijpt hoe je gedesigned bent om een impact te maken in de wereld
  • …je weet waar je consistente energie hebt stromen met je krachten en gaven
  • …je in de identiteit durft te stappen zoals die bedoeld is voor dit leven
  • …je weet welke signalen en tekenen je mag volgen om in flow te blijven
  • …je helder hebt wat de rode draad is in je leven waar je op mag vertrouwen

Er is voor mij een wereld open gegaan sinds ik experimenteer met mijn Human Design.

In de zomer van 2021 kwam Human Design op mijn pad. Toen ik ontdekte dat ik een Energy/Emotional Projector ben met profiel 6/2 viel er zoveel op z’n plek. Ik voelde bevestiging en toestemming. Bevestiging in wie ik werkelijk ben en toestemming in wie ik dus ook daadwerkelijk mag zijn.

Nu begrijp waarom sommige dingen gewoon niet voor me werken, maar ik snap nu ook beter hoe het komt dat een aantal dingen zo van nature voor mij gaan. Human Design kwam tijdens mijn reis door Mexico steeds weer op mijn pad en op een gegeven moment kon ik niet meer om de hints van het Universum heen: ik mag hier wat mee doen. Human Design is nu onderdeel van Concept Sunshine en gebruik ik als tool om de fundering in jezelf helder te krijgen en sterk neer te zetten.

Human Design heeft mij heeft vertrouwen gegeven dat ik dingen mag doen op een manier die voor mij werken. Zoals nu Human Design teachen en readings geven. Hoe ik dat doe? Ik vertrouw op mijn Lijn 2 in mijn chart.

Dat vertrouwen gun ik jou ook

Want wat als ik je vertel dat je gedesigned bent om een specifiek hoger doel in dit leven waar te maken en dat je een blueprint hebt die je helpt navigeren om alles uit dit leven te halen?

Als dit too good to be true klinkt, dat is niet zo. Dit is niet enkel voor mensen die ‘’geluk hebben’’. Dit is ook voor jou. Het enige wat je hoeft te doen is je bewust te worden over de kennis, het gaan ontdekken en begrijpen om het volgens in je experiment te gaan belichamen.

Want dat is waar Human Design over gaat. Experimenteren. Zie het als een tool die je gaat helpen om los te laten wat je niet meer dient en dichterbij jezelf te komen.

Nu gaat het leven volgens je design over doen, over experimenteren. En ook al is het jouw unieke journey – je bent niet alleen.

INTRODUCING

ROOM OF EXPRESSION

Met veel enthousiasme ben je in jouw Human Design gedoken en vindt het fascinerend hoe kloppend het allemaal is. Iedere keer als je er over hoort of leest, activeert het je weer. Je probeert wat te doen met de kennis, maar vindt dat soms nog wel lastig. Praktische tools, voorbeelden en handige input zouden je meer vertrouwen geven. Je bent wel echt dedicated om volgens je design te leven.

INHOUD

Exclusieve audio & tekst Energy in Motion downloads en inzichten

Reflecterende vragen & Intenties voor zelfexpressie

Maandelijkse Live Q&A

Human Design Gate Transit Updates

Reviews

‘’Het heeft mij meer duidelijkheid gebracht op meerdere vlakken. Ik heb wat meer inzage in mijn handelen gekregen en begrijp nu ook meer waarom ik juist op een bepaalde manier handel en meer op mezelf mag vertrouwen.’’
Elsemiek

‘’Het heeft toch wel serieus mijn ogen geopend! Ik heb wel echt het gevoel zekerder en steviger in mijn schoenen te staan.’’’
Sarah

‘’Veel bevestiging en herkenning, nieuwe inzichten en het extra zetje om het gewoon te doen. Volg mijn hart, mijn gevoel, heb de signalen niet zomaar ontvangen van het universum.’’
Nick

‘’I was very surprised to know how some things were exactly about me. I now know that I have to let go of things that don’t work for me. I am working on that part of myself and it really helps a lot.’’
Remya

Deze Human Design Journey is voor iedereen die dichterbij zichzelf wilt komen en wilt navigeren met de blueprint die je is gegeven toen je werd geboren.

Het is tijd om je hogere doel te ontdekken die in je DNA verstopt zit. Door te weten hoe je gedesigned bent en hoe je energie het beste voor je werkt, kun je met meer zelfvertrouwen zijn wie je werkelijk bent.

Dat is je fundering.

Je hebt krachten, gaven en talenten in je zitten die wachten tot ze worden herontdekt na jaren van conditionering. Ik begeleid je tijdens deze journey van je ongeïnspireerd, overwhelm en gevoel van vastzitten, naar opluchting, bevestiging en toestemming om het te mogen doen zoals

Wil je eerst meer over jouw design ontdekken?

Iets speciaals voor je retreat, online programma of je klanten?

Human Design Teaching

Ben je op zoek naar een orginele invulling van je online programma of event? Ik kan speciaal daarvoor een (online) masterclass geven waarin ik alle aanwezigen de belangrijkste lessen leer over Human Design.

Human Design Circles

Heb je al eens gedacht om Human Design toe te voegen aan jouw retreat of event? Ik kan voor een groep een Human Design Circle organiseren. In deze circle ontvangt iedereen zijn of haar chart en worden de fundamentals van de energietypes geleerd.

Human Designs Readings

Hoe leuk is het om een Human Design reading cadeau te geven aan je klanten? Dit kan als start van je traject, als onderdeel van je programma of gewoon zomaar om ze extra in het zonnetje te zetten.