shine your light branding traject

Hoe zou het voor je voelen als je mensen moeiteloos inspireert en met je meekrijgt?

Concept Sunshine

Hoe zou het zijn als je gevoel klopt met jouw strategie en je bekend komt te staan als een betekenisvol bedrijf?

Visualiseer alle vrouwen die je bereikt. Bij het zien van jouw bedrijf weten zij precies wat jij van binnen voelt en waar jij voor staat. Beeld je eens in dat je een diepere connectie maakt met die klant uit jouw dromen. En stel je voor dat die droomklant jou ziet als een sterke leider binnen jouw niche. Een sterke leider met een team om haar heen waarmee ze haar Visie werkelijkheid maakt.

Hoe voelt dat voor je?

Ben je klaar om in deze werkelijkheid te stappen?

Concept Sunshine

We creëren jouw merk niet vanuit mooie plaatjes of trends, maar echt vanuit het uitdragen waar je voor staat. Vanuit intern stralend naar extern.

IK NODIG JE UIT VOOR HET

Shine Your Light

BRANDING TRAJECT

Een intensief 1:1 traject van 3 maanden waarin we de sterke fundering van jouw bedrijf neerzetten en een merk bouwen dat het ondernemen moeiteloos voor je maakt.

Jij bent klaar voor expansie van datgene wat jij komt brengen in de wereld

Wanneer je als ondernemer slaagt om jouw bedrijf als een krachtig merk neer te zetten en dit ook echt consequent uit te dragen, kun je je aan de grote namen en succesvolle bedrijven meten.

Ben je klaar om jouw Licht te laten schijnen en echt uit te stralen wat je uit wil stralen?

DE RESULTATEN DIE JE KUNT VERWACHTEN

1.

de fundering van je bedrijf helder en concreet

De basis van je merk staat als een huis en dat geeft rust. Je ervaart meer focus omdat je weet dat wat je nu doet, gebaseerd is op een sterke fundering die niet snel zal veranderen.

BRANDING Die volledig in lijn ligt met WAT JE UIT WILT DRAGEN

Je hebt de business zoals je haar vanaf het begin al voor je zag. Een brand waar je trots op bent. Je voelt je zelfverzekerd in wat je doet en waar je voor staat.

2.

2.

BRANDING Die volledig in lijn ligt met WAT JE UIT WILT DRAGEN

Je hebt de business zoals je haar vanaf het begin al voor je zag. Een brand waar je trots op bent. Je voelt je zelfverzekerd in wat je doet en waar je voor staat.

3.

DIEPERE CONNECTIE MET JE DROOMKLANT

Geen opdrachten meer aannemen van klanten die eigenlijk niet bij jouw bedrijf passen, maar moeiteloos droomklanten aantrekken. Werken met klanten waar je energie van krijgt. Klanten waar je echt een diepere connectie mee kunt aangaan en die zich verbonden voelen met je.

DE EXPERT DIE BETEKENIS BRENGT

Jij bent de go-to expert waar mensen van willen kopen. Het maakt niet uit wat je verkoopt, mensen voelen zich verbonden met je doordat jij ze inspireert.

4.

4.

DE EXPERT DIE BETEKENIS BRENGT

Jij bent de go-to expert waar mensen van willen kopen. Het maakt niet uit wat je verkoopt, mensen voelen zich verbonden met je doordat jij ze inspireert.

5.

klaar om te groeien

Het is tijd om heel aligned stappen te zetten naar dat grootse doel. Nu de fundering staat en je een uitstraling hebt waar je trots op bent, is dit geen issue meer voor je. Je hebt houvast om vanuit hier nieuwe dingen de wereld in te brengen.

HOE FULL-SERVICE BRANDING ERUIT ZIET

Your Inner Light

We beginnen altijd vanuit de kern met een intensief interview waarin we dieper in je passie, overtuigingen, geloof, kracht en meer duiken. We krijgen hier je energie en Shine helemaal helder.

The Identity

Vanuit jouw innerlijk licht creëren we de identiteit waarmee je jouw Visie waar gaat maken en gaat verbinden. Dit is waar een merk bouwen over gaat: een merk met een Brand Identity, Visual Identity en Brand Voice.

Brand Strategy

Alles wat vanuit intern staat, mag naar de buitenwereld worden gebracht. Dit dankzij een sterke merkstrategie waarin we de droomklant visualiseren en een communicatieplan maken.

WAAROM BRANDING DOOR CONCEPT SUNSHINE UNIEK IS

We werken vanuit jouw kern aan een sterke fundering

Dit is echt waar ik voor sta en wat ik het allerbelangrijkste vind. We gaan pas aan kleuren denken zodra de essentie van je Brand helemaal helder en concreet op papier staat. Ik bouw geen merken vanuit mooie plaatjes of trends, maar echt vanuit jouw innerlijke licht: intern stralend naar extern.

Een uitstraling die volledig in lijn ligt met wie jij werkelijk bent

Je hoeft nooit meer te denken: past dit wel bij m’n branding? Omdat we gaan voor een branding die past bij JOU. Ik wil gaan voor een Brand waarin alles moeiteloos voor je gaat – dat wat je aantrekt, wat je zegt en wat je doet, allemaal past bij je branding.

Voor wie is dit traject?

BRANDING VOOR LEADING SOULPRENEURS

Je bent gestart met je bedrijf omdat je een positieve impact wilt maken op het leven van anderen. Een paar jaar geleden heb je zelf een transformatie doorgemaakt en nu help je anderen om net zo’n transformatie door te maken.

Nu je een tijdje je bedrijf runt, weet je steeds beter welke kant je op wilt. De fundering staat nog niet helemaal sterk – niet zoals je zou willen. Van binnen voel je namelijk wel wat de richting is, maar dat op papier krijgen? Ho maar. Je zou het fijn vinden om dit samen met een professional aan te pakken. Je voelt dat het tijd is voor de volgende stap in je business, maar je vind het nog lastig om te beslissen hoe dit er dan uit komt te zien. Komt dit je bekend voor? Dan zijn we een perfecte match.

Now she shines

Ik vertrouw Lisa volledig met mijn bedrijf. Ze is zo creatief: ze ziet al precies voor zich wat het nodig heeft en hoe het er moet komen te zien.

Ik vond het erg fijn om een aantal weken zo gericht m’n bedrijf onder de loep te nemen. Ik had niet verwacht dat ik er zoveel uit zou halen! Ik weet wat mijn waardes zijn, wat ik wil uitdragen en wat bij me past. Daardoor kan ik keuzes maken die echt bij m’n bedrijf passen. Ik heb mezelf en mijn bedrijf veel beter leren kennen en dat had ik vooraf zeker niet verwacht. Dit branding traject heeft mij precies de kaders en basis gegeven die ik nodig had. Alles komt op het einde heel mooi samen, waardoor je niks meer elders hoeft op te pakken.

MILOU, SPIRITUAL TEACHER & HYPNOTHERAPEUT

Hey beautiful soul

Ik ben Lisa en ik bekijk het
leven graag van de zonnige kant

Ik ben een echte optimist. Ik voel veel levenslust en vrijheid is de kern van waarom ik doe wat ik doe. Op dit moment reis ik samen met mijn vriend voor onbepaalde tijd de wereld rond. Het levende bewijs dat je – als je iets écht wilt – alles kunt bereiken. Met Concept Sunshine help ik jou aan een betekenisvol merk waarmee jij jouw droomleven kunt creëren!

I’m ready to Shine My Light

Lisa Jane Parker

Branding traject

Mijn kracht ligt in luisteren en verbinden en dat in combinatie met mijn passie voor het bouwen van merken en strategisch denken kwam tot de perfecte combinatie voor mijn bedrijf. Daar heb ik ook nog eens al mijn liefde voor spiritualiteit in kunnen stoppen en vanuit die kern is Concept Sunshine ontstaan.